søndag den 27. juni 2010

Sjov sommer

hejsa!

sommeren er lang og man kan nemt komme til at kede sig foran tv'et. så her er nogle idéer til ting du kan foretage dig her i sommeren - de fleste af tingene er slf nget du kan lave med dine veninder:D

  1. Du skriver en sms i retning af denne her: Hej! kommer du ikke ned til stranden? vi mødes der nede klokken ** og tager hjem når vi bliver trætte;b hvis du kan komme så skriv dit navn under mit og send denne videre til alle i din telefonbog..
    (dit navn), (de andres navne .. dem der kommer)
    -Du kan gså skrive i sms'en at alle er velkommende til at tage lidt slik med eller kage! det skal nok blive en hyggelig dag.
  2. nogle gange vil du opleve at alle dine venner er ude og rejse - ÆV! men så er det godt at jeg har en super sjov leg til dig.
    fyld nogle plastik posser halvt op med vand g bind knude. smut ud på din trampolin og begynd at hoppe med dem. de vil springe en efter en og du bliver driv våd;) legen er også sjov hvis man er flere.
    -du kan evt. - hvis du begynder at kede dig i legen - putte en lille smule sæbe i plastik posserne, så bliver din trampolin fúld af skum og helt glat!
  3. har du 2-4 dage hvr du ikke skal noget i din ferie?.. så kan du jo spørge dine forældre om du må tage på cykelferie sammen med en veninde eller to. du skal bare huske din cykel, et telt og noget tøj - OG ET KORT! og så cykler i indtil i finder en campingplads hvor i kan sove - det skal nok blive fedt:D
  4. invitér dine venner til gril-aften. i griller ude i din have og sover måske også i telt efter festen?
  5. lav bål? bål er altid sjovt - og med dine venner bliver det bare extra fun!

-Pink Panter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar