lørdag den 19. juni 2010

pludselig voksen!


Hej venner:)

sidder lige og tænker på, hvorfor forældre er så utrolig irriterende! normalt elsker jeg mine forældre - jeg kan snakke om alt med min mor og vi elsker bare at sidde og se romantiske film sammen;b min far kan jeg også snakke om (næsten) alt med. vi elsker at høre musik sammen!
men nogengange så går det bare helt galt. jeg bliver sur fordi de bliver sure og så bliver de mere sure og så flipper jeg totalt ud .....
jeg savner dengang man var 7 og altid var glad. der skændtedes man også med sine forældre, men dengang kom de og trøstede en og man måtte sidde på skødet af dem og få en slikkepind - Hvorfor sidder jeg aldrig mere på skødet af min mor? hvorfor giver min far mig ikke svingturer mere? hvorfor leger jeg ikke far'mor&børn med min storebror mere???
jeg kender jo godt selv svaret - det gør vi alle! men alligevel bliver jeg ved med at spekulere over det!
og måske er det også mine forældres problem. de synes jeg er ved at blive voksen og det er de ikke klar til endnu.
jeg blev konfirmeret for nogle måneder siden og i min fars tale sagde han at han havde sværdt ved at se mig vokse op. når jeg duller mig op med sminke, når jeg smutter i byen med veninderne eller hvis jeg har fået en kæreste. han bliver helt underlig og beskyttende - det er mærkeligt!
min mor kan heller ikke akseptere min små shorts og nedringede toppe - nu må i ikke tro jeg klær' mig som en luder! men hvem har ikke et par korte shorts eller en stram top?
selv min storebror synes det er mærkeligt at jeg pludselig bliver mere moden og ansvarsfuld..
jeg tror at når et barn i en familie begynder at blive teenager, skal alle i familien - også teenageren - vende sig til det! for det er sværdt ligepludselig at akseptere at man ikke er familiens lille søde baby mere - enig?

-Pink Panter

Her er 9-10 år. Glad og tilfreds og udden nogen bekymringer...

3 kommentarer:

  1. måske ikke det bedste billed!xD jeg ligner faktisk ikke mig selv på det billed? jeg er meget grimmere i virkeligheden!;b

    SvarSlet
  2. Jeg er så enig, jeg har også tænkt over det et par gange.

    SvarSlet
  3. godt at høre at jeg ikke er den eneste der savner min barndom;)
    -men jeg tror faktisk at det er meget normalt...

    SvarSlet