onsdag den 9. juni 2010

I bad eller ej?

Godmorgen venner;)
Jeg skal først møde klokken ti idag, så har massere tid og den vil jeg bruge på at blogge lidt. Nå, men jeg forsøger altså at tage mig sammen til at gå i bad - Problemet er bare at jeg ikke gidder! Jeg hader virkelig at gå i bad og det er det samme med mange af mine veninder. Så jeg går altså ikke i bad, vær morgen ... Er det klamt? Måske. Det syntes mine forældre i vært fald!
Der er sikkert mange andre teenages drenge og piger som har samme problem - Så skal vi ikke hjælpe hinanden lidt?... Vi kan kommentere og komme med gode idéer - Hvor tit syntes du foreksempel, at man skal gå i bad? Og skal man vaske sit hår, vær gang?


-Pink Panter

3 kommentarer:

  1. Altså jeg syntes at man bør gå i bad hver dag, men det med at vaske hår - er lidt anderledes.. Det er bevist at håret ikke har godt af at blive vasket med sæbe hver dag, da det udtørrer håret for dets naturlige fedt, som beskytter håret... Så man bør gå i bad hver dag, men kun vaske hår med sæbe hver anden eller tredje dag - det er ihvertfald min mening :)

    SvarSlet
  2. Jeg er helt enig i din mening - Jeg orker bare ikke at leve efter den:P

    SvarSlet
  3. Det med at gå i bad er nok forskelligt fra person til person...
    Men det er i hvert fald ikke nødvendigt at vaske hår hver dag, og det er heller ikke sundt for håret. Man kan godt nøjes med at vaske hår to gange om ugen, men de fleste foretrækker nok at vaske det lidt oftere.

    SvarSlet